Puhallusvilla

Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelu on valtuutettu Isover Puhallusvilla Urakoitsija Pohjois-Pohjanmaan alueella

Toimitamme Puhallusvillat kaikkiin kohteisiIn  Lisä-eristykset, kotelopuhallukset, uudiskohteet..

Valtuutettuna Isoverin urakoitsijana yksi tärkeimmistä kilpailueduistamme verrattuna muihin toimijoihin mm. ovat erittäin kilpailukykyiset hinnat, nopea toimitus sekä sertifioidut asentajat.

 

Soita Ja tilaa helposti!   045 321 7360

Laske kuinka paljon säästät pelkän puhallusvillan avulla Isoverin energiansäästölaskurilla.

Lataa laskuri alla olevalla linkillä

https://www.isover.fi/tuki-ja-aineistot/isover-energiansaastolaskuri

 

 

 

 

 

 

ISOVER InsulSafe  Puhallusvilla on pääosin kierrätyslasista valmistettua yläpohjien lämmöneristettä. ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla sopii sekä uudisrakennuksien, että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen. Erinomaisen lämmöneristyskyvyn lisäksi InsulSafe®Puhallusvilla toimii myös tehokkaana ääneneristeenä. ISOVER InsulSafe® kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1, eli se on palamaton rakennusmateriaali. InsulSafe -eriste asennetaan koneellisesti puhaltamalla.

 

OMINAISUUDET
Palo-ominaisuus: A1 – Europaloluokka
Käyttökohde: Yläpohjarakenteiden puhallettava lämmöneriste
Korkein käyttölämpötila: 200 °C (riippuen käyttösovelluksesta)
Lämmönjohtavuus: 0,041 W/mK, Lambda Declared arvo, (ontelopuhalluksissa 0,036 W/mK, tiheys 23kg/m3)
Lämmönjohtavuus (suunnitteluarvo): 0.041 W/mK, Lambda design-arvo (ontelopuhalluksissa 0.036 W/mK)

Käyttö

ISOVER InsulSafe® on puhallusvillaeristeeksi valmistettu tuote, jonka pääasiallisia käyttökohteita ovat vaakasuorat (<1:4) yläpohjat sekä ontelomalliset yläpohjarakenteet. InsulSafe sopii eristeeksi uudisrakentamisessa sekä myös korjausrakentamisessa kun yläpohjia lisäeristetään. InsulSafe on turvallinen lisäeriste riippumatta siitä mitä (mineraalivilla, puukuitueriste, sahanpuru) vanha käytetty eristemateriaali on.

Asennus

Optimaalisen lämmöneristävyyden varmistamiseksi lämmöneristeen tulee täyttää koko sille varattu tila. Yläpohjan eristepaksuutta määritettäessä tulee huomioida ylipaksuus, joka on <1 %:a puhallusvillan suunnitellusta nimellispaksuudesta. Eristeen asentamisen jälkeen ei eristeen päällä voi liikkua, jottei se painu. InsulSafe puhallusvilla asennetaan joko sertifioitujen ISOVER urakoitsijoiden toimesta tai pienissä eristyskohteissa itsepuhalluskoneilla jotka saa jälleenmyyjiltä käyttöön ostettaessa InsulSafe eristeet jälleenmyyjän varastosta.

 

Isover InsulSafe Puhallusvillan myynti 

Kysy tarjous

Joni Mattila

045 321 7360 / joni.mattila@tekniikkapalvelu.fi