Polyuretaanityöt

Polyuretaanityöt

Polyuretaanityöt

Ruiskutettava polyuretaani tarjoaa kilpailukykyisen ja toimivan eristeratkaisun korjauskohteiden rakennesuunnittelijoille. Ekospray täyttää hyvin mm. vanhojen rakennusten peruskorjaushankkeiden suojelulliset tavoitteet, vaikka edustaakin eristysteknologian kärkeä, ei niinkään vanhoja rakennusmateriaaleja. Ekospray levittyy tiiviisti, tasaisesti ja saumattomasti. Se sopii muonimuotoisille eristettäville pinnoille eikä siten vaadi rakenteiden suoristamista, tiivistämistä, koolauksia tai tukirakenteita, peruskorjaushankkeiden kustannukset ja rakennesuunnittelu helpottuvat ja nopeutuvat. Hyvänä esimerkkinä toimivat peruskorjausta vaativat betonikerrostalot: sandwich-rakenteen ja vanhojen villaeristeiden purkamisen jälkeen Ekospray voidaan ruiskuttaa epätasaiseen sisäkuoreen heti, ilman pinnan suoristamista.

Ruiskutettava PU-eriste liittyy vaivattomasti vanhoihin rakenteisiin. Samalla eriste toimii höyrysulkuna sekä suojaa täydellisesti kosteudelta ja homeelta.

Ekosprayn valinta eristemateriaaliksi korjaus- ja julkisivuremonteissa, erityisesti vanhoissa arvokohteissa,
• nostaa asuntojen arvoa
• laskee lämmityskuluja
• parantaa asumismukavuutta
• pidentää rakennuksen elinkaarta merkittävästi

Ruiskutettavan polyuretaanin tekniset selvitykset täydentävät rakennesuunnitelijoiden laajaa osaamista

Ekospray helpottaa rakenne- ja korjaussuunnittelijoiden työtä teettämällä jatkuvasti tuoreita selvityksiä ruiskutettavan polyuretaanin teknisistä ominaisuuksista. Vasemmalla oleviin linkkeihin on koottu havainnollistavaa lisätietoa rakenne- ja korjaussuunnittelijoiden sekä arkkitehtien käyttöön. Detaljikirjastossa on lisäksi rakennekuvia eristeratkaisuista.

Oheisista linkeistä voit tutustua mm. näihin:

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

PYYDÄ TARJOUS - TÄYTÄ LOMAKE