Yritys

Energiatehokkaita palveluita teollisuuden ja yritysten tarpeisiin

Tavoitteemme on tukea teollisuusalan yrityksiä energiansäästötavoitteissa, omavaraisuuden kasvattamisessa sekä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Haemme jatkuvaa kasvua ja kansainvälistymistä. Koemme energiansäästön sekä teollisuuden tehokkaan toiminnan sydämmen asiaksi ja siksi haluamme tarjota parhaimmat ratkaisut!

Yritys on perustettu 2015 marraskuussa kolmen miehen voimin Ouluun ja toinen toimipiste Turkuun. Yrityksen perustamiseen kannusti energiatehokkuuden parantaminen ja palveluiden helppo saatavuus saman katon alta. Erityisosaamisemme on kylmäeristäminen, jota etenkin elintarviketeollisuudessa tarvitaan. Mainittavin yhteistyökumppanimme on Johnson Controls

Työllistämme tällä hetkellä 17-25 henkeä, sekä tarvittaessa saamme nopeasti yhteistyökumppaneiden kautta lisätyövoimaa. Räätälöimme myös tehokkaita energiansäästöpaketteja. Paketit voivat koostua mistä tahansa tarjoamistamme palveluista, lisäksi valaistuksen päivittämisestä led- valaistukseen. Haemme saman henkisiä yhteistyökumppaneita etenkin Pohjoismaissa.

 

Jos kiinnostuit meistä ota meihin yhteyttä!